Zorgeloze boekhouding ZZP

Castelein & Basmaci Accountants | Adviseurs is een groeiende accountantsorganisatie in Midden Nederland. Speciaal voor ZZP’ers hebben we de voordelige ZZP Administratie Service ontwikkeld. Het concept: u ordent uw papierwerk in een ZZP Administratie Ordner, wij doen de rest. Die ordner krijgt u van ons. U hoeft alleen uw papieren, zoals facturen en bankafschriften, te filen in de ZZP Administratie Ordner. Filen kost u vaak niet meer dan een kwartier per maand. Nadat u alles in de ordner heeft gefiled, zorgen wij voor de verdere verwerking, kwartaalrapportages en aangiften.

Hoe werkt de ZZP Administratie Service?

  1. U ontvangt een handige ZZP Administratie Ordner met slimme tabs
  2. U ordent uw papierwerk eenvoudig, per tab, in de ordner
  3. U levert uw ordner in bij Castelein & Basmaci Accountants | Adviseurs

Wat Castelein & Basmaci Accountants | Adviseurs voor u verzorgt:

  1. De verwerking van uw administratie
  2. De kwartaalrapportage op basis van uw administratie
  3. Uw BTW-aangiften
  4. De bijlage bij uw aangifte inkomstenbelasting
  5. En: uw ZZP Ordner met rapportages en kopieën van aangiften binnen twee weken retour!

Advies nodig? Bel of mail de ZZP Helpdesk

De ZZP Helpdesk van Castelein & Basmaci Accountants | Adviseurs staat dagelijks voor u klaar met tips en adviezen. Geen zorgen over kosten: de eerste 5 minuten zijn gratis. Die 5 minuten zijn in praktijk genoeg voor beantwoording van de meest voorkomende vragen.

Scherp tarief ZZP Administratie Service

Uw papierwerk filen in de ZZP Administratie Ordner kost u bijna geen tijd, terwijl het ons heel wat uitzoekwerk scheelt. Zo kunnen we de kosten laag houden. Voor EUR 1.495 per jaar (excl. BTW) nemen wij de verwerking van uw administratie van u over. Daar krijgt u elk kwartaal gemak, overzicht en advies voor terug.

neem contact met ons op