Boekhouding eenmanszaak

Kopzorgen bij uw boekhouding eenmanszaak?

Boekhouding eenmanszaak: 2 woorden die aan elkaar gekoppeld zijn. Als eigenaar van een eenmanszaak is de boekhouding een klus die er bij hoort, maar vaak voor hoofdbrekens zorgt. Dit is helemaal niet nodig. Terwijl u zich volledig richten op het ondernemen verzorgen wij van Castelein & Basmaci Accountants | Adviseurs B.V. voor u de boekhouding van uw eenmanszaak. Neem contact op voor meer informatie!

Vast jaartarief, u weet precies wat u kwijt bent

Denk eens aan al die kostbare tijd die u bespaart als u de boekhouding van uw eenmanszaak uitbesteed! De eenmanszaak heeft doorgaans geen ingewikkelde boekhouding, maar het inboeken van de financiële gegevens kost wel veel tijd. Wij kunnen met u een vaste prijs afspreken. Zo hoeft de boekhouding van uw eenmanszaak uitbesteden helemaal niet duur te zijn en weet u precies waar u aan toe bent. Ook komt u niet meer voor verrassingen te staan van bijvoorbeeld de Belastingdienst.  Eerst kosteloos ervaren dat uw boekhouding bij ons in goede handen is? Klik op onderstaande button.

Kosteloos 1 uur adviesgesprek

Alles omtrent de boekhouding wordt voor u geregeld!

Castelein & Basmaci Accountants | Adviseurs B.V. regelt de boekhouding voor de eenmanszaak. Indien u de boekhouding van uw eenmanszaak aan ons toevertrouwd, gaat u in zee met een betrouwbare en ervaren accountantsorganisatie. We kunnen elk belangrijk onderdeel van uw boekhouding verzorgen, zoals de:

  • jaarrekening
  • kwartaalrapportages
  • btw-aangifte
  • aangifte inkomstenbelasting