BPBI

Castelein & Basmaci Accountants | Adviseurs

U als lid van de Branchevereniging van Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders staat voor kwaliteit. Daarom is het belangrijk dat de toetsing van de kwaliteitseisen onafhankelijk en deskundig wordt uitgevoerd. U wilt niet teveel tijd kwijt zijn aan de toetsing daarom is voor u een efficiënte werkwijze bij toetsing tevens van belang.

Castelein & Basmaci Accountants | Adviseurs heeft jarenlange ervaring met het toetsen van de eisen die aan bewindvoering worden gesteld. Wij weten wat het vak inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken. Wij zijn bekend bij de branche- en beroepsorganisaties en diverse rechtbanken. Door onze ervaring staan wij voor een professionele en efficiënte toetsing van de kwaliteitseisen. Maar wij gaan verder dan alleen de kwaliteitseisen. Tijdens de toetsing beoordelen wij uw beroepsuitoefening ook op efficiency. Wij komen met aanbevelingen waardoor u, zo mogelijk, efficiënter kunt werken.

De toetsingen worden uitgevoerd door Gerrit Kroes RA en Dirk Bouma. Wij gaan heel zorgvuldig om met de gegevens van u en uw cliënten.

Voor een verdere kennismaking met ons kantoor verwijzen wij naar onze website. Wij streven naar de beste dienstverlening.

Castelein en Basmaci

Castelein & Basmaci Accountants | Adviseurs B.V.
d.bouma@casteleinbasmaci.nl –  www.casteleinbasmaci.nl
Huizermaatweg 600, 1276 LN Huizen – Tel. 035-525 40 03