Financiele administratie


Het boeken van de financiele administratie vormt het vertrekpunt voor verdere werkzaamheden. Elke moderne ondernemer wilt een financiele administratie die up-to-date is. De omzetbelastingaangiften moeten tijdig en juist worden ingediend. Efficiency staat daarbij voorop, of u nu de financiele administratie in eigen beheer voert of aan ons uitbesteedt. Door de hoge mate van automatisering kunnen wij deze dienst niet alleen efficiënt, maar ook tegen een scherpe prijs aan u aanbieden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend 1 uur adviesgesprek.

Geautomatiseerde financiele administratie

Online financiele administratie
Altijd en overal een actueel inzicht in uw bedrijfsvoering. Dit is mogelijk. Via ons kunt u uw financiele administratie geheel of gedeeltelijk zelf online verzorgen met een veilige uitwisseling van gegevens. Wij werken hierbij samen met Unit4Agresso. Doordat u ons toegang verleent waar nodig, kunnen wij u ook ondersteunen bij het voeren van deze financiele administratie.

Online Cliënt Portal
Via dit portaal heeft u altijd en overal online toegang tot documenten, zoals jaarrekeningen, aktes, statuten e.d.

Online autorisatie
Aangiften omzetbelasting en vennootschapsbelasting kunnen voor u worden klaargezet, zodat u deze online kunt autoriseren.