Salarisadministratie uitbesteden

De salarisadministratie: een vak op zich

De wijzigingen in de salarisadministratie volgen elkaar de laatste jaren in rap tempo op. Denkt u bijvoorbeeld aan de werkkostenregeling of de auto van de zaak. Het risico van boetes en naheffingen door een onjuiste verwerking van de salarissen neemt alsmaar toe en is bovendien erg specialistisch met betrekking tot CAO’s en dergelijke. Voor u als ondernemer is het onmogelijk alle ontwikkelingen nauwlettend te volgen. Sterker nog; u heeft daar waarschijnlijk ook helemaal geen zin in.

Uw salarisadministratie door ons laten verzorgen

Het bijhouden van wijzigingen kost tijd én geld en aanname van specialistisch personeel brengt hoge loonkosten met zich mee. Castelein & Basmaci biedt u de mogelijkheid de loonadministratie op professionele wijze binnen een integraal concept van onze accountancydienstverlening te verzorgen. Zo kunt u zich focussen op uw kernactiviteit.

Voor de verwerking van de loonadministratie hebben wij vaste, aantrekkelijke tarieven in staffelvorm. Neem nu contact op voor meer informatie.

Online salarisadministratie

Houdt u liever controle over de verwerking van de salarissen? U kunt ook gebruik maken van de dienst ” online salarisadministratie “. De verwerking wordt dan nog steeds voor u gedaan, maar u kunt dan online meekijken. Hierdoor beschikt u altijd  en overal over uw personeels- en salarisgegevens.